.

“ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΤΡΑΣ''


ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ
ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ

Καταγγέλουμε τα προβοκατόρικα επεισόδια που σημειώθηκαν στους Ηλεκτρολόγους από δυνάμεις του οπορτουνισμού, ΕΑΑΚ, συμμάχων του δικομματισμού. Για μια αφίσα επιτέθηκαν χρησιμοποιώντας σωματική βία στο μέλος της ΚΝΕ Ιγνάτιο Νικολακάκη.Το πρόβλημά τους είναι η σαφής άνοδος της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. στην Πάτρα αλλά και η ανάδειξη της σε πρώτη δύναμη στους Ηλεκτρολόγους που θεωρούσαν τόσα χρόνια μαγαζάκι τους, όπως και οι ίδιοι το αποκαλούσαν. Δεν έλειπαν προφανώς έναν ολόκληρο χρόνο προσωπικές και σωματικές επιθέσεις σε μέλη της ΚΝΕ.

Τους ενοχλεί η γραμμή πάλης που προτάσσει η ΚΝΕ και το ΚΚΕ που έρχεται σε ρήξη με τα παπαγαλάκια του ευρωμονόδρομου.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ προειδοποιούσαμε από την αρχή:Ότι ο αντικομμουνισμός θα οξυνθεί, θα πάρει νέες διαστάσεις!Προειδοποιούσαμε ότι ο αντικομμουνισμός δεν έχει στόχο μόνο τους κομμουνιστές, είναι προάγγελος νέων, ακόμα πιο σκληρών καπιταλιστικών μέτρων.
Η νεολαία του ΚΚΕ με κάτι τέτοια ατσαλώνεται.Η στάση ζωής που μαθαίνει το ΚΚΕ στους νέους πηγάζει απο την υπερενενηντάχρονη ηρωική πορεία του.
Καταδίκασε τους συνοδοιπόρους και τους εκφραστές του αντικομμουνισμού του Πάγκαλου, του ΛΑΟΣ(Καρατζαφέρη) και όλων των αστικων εδοτικών συγκροτημάτων, που ακόυνε στα πανεπιστήμια στο όνομα ΕΑΑΚ.

Απάντηση θα είναι και η ψήφος στο ΚΚΕ στις 7 Ιούνη!


Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου