.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Δεκέμβρη οι κρατικοί δολοφόνοι περιπολούσαν σε κεντρικό δρόμο των Εξαρχείων, όταν δέχτηκαν λεκτικούς διαπληκτισμούς από τον κόσμο. Αμέσως ο μπάτσος έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εν ψυχρώ ένα παιδί 16 χρονών, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός στον Ευαγγελισμό.

Αμέσως μετά το κέντρο της Αθήνας κατακλύστηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ και κλούβες, ενώ ο κόσμος συγκεντρώθηκε στον Ευαγγελισμό και απωθήθηλε βιαία απο ΜΑΤ μέσα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα τα ΜΑΤ έκαναν επίθεση στην πλατεία Εξαρχείων και στους γύρω δρόμους που είναι γεμάτοι με οδοφράγματα και γίνονται συγκρούσεις. Οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στα Γιάννενα:

Αμέσως μετά τις ενημερώσεις από την Αθήνα, τη Θεσ/νίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία προς το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων. Με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 200 άτομα, η πορεία επιτέθηκε στους Αστυνομικούς και στο Μέγαρο με πέτρες και καδρόνια. Τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν χημικά και δακρυγόνα, ενώ για αρκετή ώρα συνεχίστηκαν τα "επεισόδια" στους δρόμους της πόλης.

  • Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει...
  • Κάτω η αστυνομοκρατία!
  • Να πέσει η Κυβέρνηση των Δολοφόνων, του αυταρχισμού και της βίας!



Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου